Heimarklinikken

Heimarklinikken har eksistert i 12 år og eies og drives av Heidi Ruud.

Heidi Ruud er sykepleier . Hun har selv hatt ME, og fikk hjelp av frekvensbasert undersøkelse og terapi. I 12 år har hun nå selv jobbet med dette, og mange har fått hjelp med sine plager og spørsmål.

Med erfaring som sykepleier og data-ansvarlig gjennom mange år og ikke minst egen erfaring med sykdom og utfordringer, gir det henne et godt grunnlag for å jobbe med nettopp dette. 

Hvordan foregår en terapi med Introspect og Indigo?

Klienten kobles til apparatet enten med øreklokker eller via mansjetter rundt håndledd, ankler og hode. Gjennom biofeedback testes kroppens reaksjon på tusentalls bioelektriske impulser. Datamaskinen bedømmer reaksjonene, og sammenslår deretter en enorm mengde informasjon om ulike kroppsfunksjoner, bl.a. total næringsstatus, hormonbalanse, organfunksjon, cellefunksjon, kroppens bioelektriske funksjon, infeksjoner, gifter, allergier, muskel- og skjelettskader, emosjonell ubalanse m.m.

Terapeuten velger det beste for å korrigere ubalanser og svakheter. Dette er helt smertefritt og sikkert gjennom Indigo-instrumentet.

En undersøkelse/terapi tar 1 - 2timer, evt. mer.  


Heimarklinikken
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!